Gå til hovedinnholdet.

Hva leter du etter?

Innstilte busslinjer i Østfold 12.04.

Linje 138
På grunn av veiarbeider stenges Nordbyveien mellom kl. 20–06 fra mandag 8. april til fredag 12. april. Dette medfører at busslinje 138 Varteig vil ha sin siste tur kl 18:55 fra Sarpsborg til Varteig skole, og retur til Sarpsborg kl. 19:25.
 
 

Se Entur.no for oppdatert reiseinformasjon.

Informasjon om Reisegarantien vår finner du her.

 

Sist oppdatert: 12.04.2024 12:55

Kampanjer og konkurranser og personvern

Her finner du informasjon om hvordan Østfold kollektivtrafikk behandler dine personopplysninger i kampanjer og konkurranser.

Formål

Formålet med registreringen og behandling av personopplysningene dine i forbindelse med kampanjer og konkurranser skal være tilgjengelig på siden for kampanjen eller konkurransen, hvor også vilkårene for deltagelse er beskrevet.

 

Dette behandler vi

Østfold kollektivtrafikk kan registrere opplysninger om deg som navn, adresse og eller e-postadresse dersom du velger å delta i en av våre kampanjer eller konkurranser. Vi lagrer bare opplysningene dine dersom du har samtykket til det. Du kan når som helst trekke dette samtykket på de aktuelle sidene for den pågående konkurranse eller kampanje.

 

Rettslig grunnlag

Samtykke til behandlingen om ikke annet følger av den enkelte konkurransen.

 

Tilgang og bruk

Østfold kollektivtrafikk er behandlingsansvarlig for personopplysningene. Du har rett til innsyn i og retting, dataportabilitet og sletting mm av opplysninger som er lagret om deg. Østfold kollektivtrafikk utleverer ikke personopplysninger dersom vi ikke blir pålagt det av offentlig myndighet.

Les mer om dine rettigheter under Personvern i Østfold kollektivtrafikks tjenester