Gå til hovedinnholdet.

Hva leter du etter?

Innstilte busslinjer i Østfold 12.04.

Linje 138
På grunn av veiarbeider stenges Nordbyveien mellom kl. 20–06 fra mandag 8. april til fredag 12. april. Dette medfører at busslinje 138 Varteig vil ha sin siste tur kl 18:55 fra Sarpsborg til Varteig skole, og retur til Sarpsborg kl. 19:25.
 
 

Se Entur.no for oppdatert reiseinformasjon.

Informasjon om Reisegarantien vår finner du her.

 

Sist oppdatert: 12.04.2024 12:55
Nytt bestillingsnummer til Hvalerferga

Nytt bestillingsnummer til Hvalerferga

Mange kunder ønsker å komme i kontakt med Østfold kollektivtrafikk om dagen, og ventetiden på kundesenteret for å kunne bestille tur med Hvalerferga har vært altfor lang i enkelte perioder.

Dette er ikke en akseptabel situasjon over tid og vi har derfor valgt å opprette et eget bestillingsnummer for Hvalerferga på tlf 474 74 594. Telefonen vil inntil videre være plassert på fergen, men vil etter hvert flyttes til kundesenteret i Østfold kollektivtrafikk så snart responstiden er bedre. 

Bestillinger som tidligere er registrert hos Østfold kollektivtrafikk, og nye bestillinger som legges inn hos Østfold kollektivtrafikk vil fortsatt gjelde. Du kan altså fortsatt legge inn bestilling hos kundesenteret til Østfold kollektivtrafikk i tillegg til den nye muligheten med å ringe bestillingstelefonen direkte.

Vi minner om at bestillingstiden fortsatt er en time før avgang fra Skjærhalden, og at du ikke trenger å bestille turer mellom Skjærhalden og Nedgården.

Skal du ta med bil på turen, så må du bestille uansett hvor du skal reise.