Gratis buss til 08-kampene i november

Østfold kollektivtrafikk, Bypakke Nedre Glomma og Sarpsborg 08 oppfordrer publikum til å reise til stadion på andre måten enn med bil, og gjerne ellers også.

Prøveprosjekt

Som et prøveprosjekt blir det gratis buss i hele Sarpsborg de to siste seriekampene for Sarpsborg 08 i eliteserien denne sesongen.

– Vi ble kontaktet av Bypakke Nedre Glomma og Sarpsborg 08 og tente umiddelbart på ideen. Nå tester vi dette i novemberkampene mot Tromsø og Haugesund og håper på suksess. Alle busser i Sarpsborg kommune er gratis søndag 3. og 24. november mellom kl 16 og 21, sier Børre Johnsen, direktør i Østfold kollektivtrafikk.

 

Spennende samarbeid

Til kampen mot Tromsø er det ventet storinnrykk av publikummere. Å la bilen stå kan være vel så mye praktisk som det er miljøvennlig.

- Vi har et utstrakt samarbeid med Sarpsborg 08 om å fronte reiser uten bil – både til kamp og ellers. Nå har vi lyst til å teste ut gratis buss til kamp. Målet er først og fremst å minne om at det finnes gode alternativ til bilen, sier Gry Rustad Pettersen, som er prosjektleder i Bypakke Nedre Glomma.

 

 Gratis buss gjelder kun i Sarpsborg kommune kl 16-21 til disse kampene:

  • Søndag 3/11 kl. 18: Sarpsborg 08 - Tromsø
  • Søndag 24/11 kl. 18: Sarpsborg 08 - Haugesund


Publisert 23. oktober 2019. Sist oppdatert 31. mars 2020