Overgang NSB

NSB Østfoldbanen og Østfold kollektivtrafikk tilbyr felles, rabattert periodebillett for voksne og studenter på MobilApp for 7 eller 30 dager.

Tilbudet gjelder for NSB kunder som har periodebillett og som i tillegg ønsker periodebillett for buss i Østfold. Tilbudet er uavhengig av reisestrekning, dvs at det gjelder også ved lokale reiser i Østfold.

Mobilbilletten kan også benyttes på TIMEkspressen innenfor Østfold.

 

Priser

Fellesbillett for buss⁄tog gjelder på alle lokale bussruter i Østfold.  Prisen for buss i hele Østfold er kun kr 100,– for 7 dager og 300,– for 30 dager, som er mindre enn halvparten av ordinær pris.

I NSB-appen kan du også kjøpe overgang til Ruters transporttilbud i Oslo. Billetten koster 500,– for 30 dager og 180,– for 7 dager.

Tilbudet omfatter også en en egen fellesbillett for studenter. Prisen for buss i hele Østfold er kun kr 200,– for 30 dager. Ordinær pris er kr 350,–.

 

NSBs app

Tilbudet er kun tilgjengelig som elektronisk billett ved kjøp i NSBs MobilApp. 

For å kunne bruke mobilen som billettbærer, må du derfor ha en iPhone⁄iPad eller Android mobiltelefon og en brukerprofil på nsb.no. NSB-app for Windows Phone ble avviklet i juni 2017. Du kan lese mer om den saken her.

Den elektroniske billetten er enkel å kjøpe, bruke, eventuelt avbestille og vil alltid være tilgjengelig.

 

Appen kan du laste ned her.


Publisert 6. september 2016. Sist oppdatert 3. oktober 2017