Priser
Befordringsvedtekter
Busskort
Ungdomskort
Verdikort
Periodekort
Studentkort
Overgang NSB
Honnørkort
Overgang TIMEkspressen
BuzzBilli
Prislister
Reisegaranti
Kontaktinformasjon
Kontoradresse:
Fylkeshuset
Oscar Pedersensvei 39
1706 Sarpsborg

Postadresse:
Postboks 220
1702 Sarpsborg

Telefon:
69 12 54 70Overgang NSB

NSB Østfoldbanen og Østfold kollektivtrafikk styrker samarbeidet og bedrer tilbudet til pendlerne på Østfoldbanen med en felles elektronisk reisebillett.
Østfold er først i landet til å ta i bruk den nye mobilbilletten til NSB også for lokalbussene. Tilbudet gjelder for NSB kunder som har periodekort, uavhengig av reisestrekning (gjelder også ved lokale reiser i Østfold), og som i tillegg ønsker et periodekort for buss i Østfold.

Fellesbillett for buss⁄tog gjelder på alle lokale bussruter i Østfold. Prisen for buss i hele Østfold er kun kr 100,– for 7 dager og 300,– for 30 dager, som er mindre enn halvparten av ordinær pris. Mobilbilletten også benyttes på TIMEkspressen innenfor Østfold. Tilbudet er kun tilgjengelig som elektronisk billett og gir kun rabatt på buss.

Det gis også mulighet for å kjøpe overgang til sone 1 i Oslo⁄Akershus på samme Appen. Dette koster kr 480,– for 30 dager og kr 170,– for 7 dager.

Tilbudet omfatter også en en egen fellesbillett for studenter. Prisen for buss i hele Østfold er kun kr 200,– for 30 dager. Ordinær pris er kr 350,–.

For å kunne bruke mobilen som billettbærer, må man ha en iPhone⁄iPad eller Android mobiltelefon og en brukerprofil på nsb.no. Det finnes dessuten en versjon for Windows Phone. Den elektroniske billetten er enkel å kjøpe, bruke, eventuelt avbestille og vil alltid være tilgjengelig.


Design: Blueroom Designstudio - Teknisk utvikling: Intellicom AS