Priser
Mobillett
Informasjon
Salgs- og bruksvilkår
Busskort
Ungdom
UngVoksen
Student
Voksen
Honnør
Nedre Glomma
Verdikort/autoreise
Overgang TIMEkspressen
Overgang NSB
BuzzBilli
Prislister
Reisegaranti
Befordringsvedtekter
Kontaktinformasjon
Kontoradresse:
Fylkeshuset
Oscar Pedersensvei 39
1706 Sarpsborg

Postadresse:
Postboks 220
1702 Sarpsborg

Telefon:
69 12 54 70Mobillett

Kjøp bussbilletten enkelt, raskt og billig på mobiltelefonen!

Mobilletten for Østfold gir inntil 50% rabatt på enkeltbilletter. Tilbudet gjelder kun enkeltbilletter og er tilgjengelig for iPhone og Androide telefoner (ikke Windows Phone). Prisen er kun kr 30,– for voksen og 15,– for barn, ungdom og honnør og gjelder i hele Østfold med fri overgang i 110 minutter.

NB! Det er ikke mulig å forhåndskjøpe billetter i App`en. Billetten er gyldig fra det tidspunkt du godkjenner betalingen.

Billettappen har fått navnet <ØstfoldBillett> og kan lastes ned i AppStore. Du må godkjenne brukervilkår og registrere deg før du kan ta i bruk Appen. Hvis du ønsker kvittering på e–post må du krysse av for dette. Når du kjøper en billett vil denne normalt være tilgjengelig i løpet av noen sekunder. 

Bruk av mobilletten krever nettilgang både for å kjøpe og å bruke så lenge billetten er gyldig. Gi oss gjerne en tilbakemelding hvis dette er en utfordring på den strekningen du reiser. Hvis det ikke er nettilgang når du går på bussen og skal vise frem billetten, kan du vise billetten så snart nettet er tilgjengelig og billetten er aktiv. Du må naturligvis også ha strøm på telefonen så lenge billetten er gyldig.

Bankkort som er blokkert for netthandel kan ikke benyttes, som for eksempel Visa Electron.

Gi oss gjerne tilbakemelding på tilbudet på kontaktskjema eller facebook.com⁄ostfoldkollektivtrafikk.

Last ned til iPhone  ¦  Last ned til Android

Design: Blueroom Designstudio - Teknisk utvikling: Intellicom AS