Priser
Mobillett
Informasjon
Salgs- og bruksvilkår
Busskort
Ungdom
UngVoksen
Student
Voksen
Honnør
Nedre Glomma
Verdikort/autoreise
Overgang TIMEkspressen
Overgang NSB
BuzzBilli
Prislister
Reisegaranti
Befordringsvedtekter
Kontaktinformasjon
Kontoradresse:
Fylkeshuset
Oscar Pedersensvei 39
1706 Sarpsborg

Postadresse:
Postboks 220
1702 Sarpsborg

Telefon:
69 12 54 70Salgs- og bruksvilkår for Mobillett i Østfold


Produktinformasjon
Produktene som selges via mobilbilletten er elektroniske reisebevis som skal medbringes og forevises sjåfør⁄kontrollør ved hver påstigning og ved behov, også ved overgang. Reisebevisene som selges via mobiltelefonen er enkeltbilletter i kategoriene voksen, barn⁄ungdom og honnør.

Mobilletten gjelder i 110 minutter fra kjøpstidspunkt for alle lokale bussruter i Østfold, inkludert Flexx og TIMEkspressen internt i Østfold, men gjelder ikke for nattbusser eller Flexx Natt. NB! Kjøp og bruk av billetten forutsetter at du har strøm på telefonen og tilgang til internett.

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil vises på skjermen før kjøpet fullføres. Prisene er i henhold til gjeldende prisregulativ som er vedtatt av Østfold fylkeskommune.

Aktivering av mobilbillett
Enkeltbilletter må være kjøpt før påstigning og være aktiv på planlagt avgangstidspunkt fra holdeplassen som du reiser fra.

Billetten skal vises til sjåfør ved påstiging.

Betaling
Betaling skjer via VISA⁄MasterCard. Registrering av VISA eller Mastercard gjøres i din profil før du kan kjøpe billetter. Ved handel med VISA⁄Mastercard blir betalingen behandlet av PayEx som tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Det blir ikke lagret reiseopplysninger fra mobilbilletten i forbindelse med transaksjoner.

Angrerett
Det er ingen angrerett for enkeltbilletter kjøpt via mobiltelefonen. En billett som er lastet ned til mobiltelefonen anses som tatt i bruk.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved produktet, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, sende skriftlig e–postmelding til kollektivtrafikk@ostfoldfk.no om at du vil påberope deg mangelen. Du vil motta informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon på siden.


Design: Blueroom Designstudio - Teknisk utvikling: Intellicom AS