Priser
Mobillett
Informasjon
Salgs- og bruksvilkår
Busskort
Ungdom
UngVoksen
Student
Voksen
Honnør
Nedre Glomma
Verdikort/autoreise
Overgang TIMEkspressen
Overgang NSB
BuzzBilli
Prislister
Reisegaranti
Befordringsvedtekter
Kontaktinformasjon
Kontoradresse:
Fylkeshuset
Oscar Pedersensvei 39
1706 Sarpsborg

Postadresse:
Postboks 220
1702 Sarpsborg

Telefon:
69 12 54 70OVERGANG NSB

NSB Østfoldbanen og Østfold kollektivtrafikk tilbyr et felles, rabattert periodekort for voksne og studenter på MobilApp for 7 eller 30 dager.
Tilbudet gjelder for NSB kunder som har periodekort, uavhengig av reisestrekning (gjelder også ved lokale reiser i Østfold), og som i tillegg ønsker et periodekort for buss i Østfold.

Fellesbillett for buss⁄tog gjelder på alle lokale bussruter i Østfold. Prisen for buss i hele Østfold er kun kr 100,– for 7 dager og 300,– for 30 dager, som er mindre enn halvparten av ordinær pris. Mobilbilletten kan også benyttes på TIMEkspressen innenfor Østfold. Tilbudet er kun tilgjengelig som elektronisk billett ved kjøp i NSBs MobilApp.

I appen kan du også kjøpe overgang til Ruters transporttilbud i Oslo. Billetten koster 500,– for 30 dager og 180,– for 7 dager.

Tilbudet omfatter også en en egen fellesbillett for studenter. Prisen for buss i hele Østfold er kun kr 200,– for 30 dager. Ordinær pris er kr 350,–.

For å kunne bruke mobilen som billettbærer, må man ha en iPhone⁄iPad eller Android mobiltelefon og en brukerprofil på nsb.no. Det finnes dessuten en versjon for Windows Phone. Den elektroniske billetten er enkel å kjøpe, bruke, eventuelt avbestille og vil alltid være tilgjengelig.


Design: Blueroom Designstudio - Teknisk utvikling: Intellicom AS